Budgetcoach

Vrijblijvende financiële begeleiding voor een gebalanceerd budget

Struikel je over je financiën, of zoek je naar manieren om je financiële situatie te verbeteren? Bij Nabben helpen we je om overzicht en inzicht in je financiën te krijgen, wat leidt tot financiële stabiliteit. We leggen de nadruk op het aanpakken van de zaken waar op dat moment behoefte aan is en stemmen onze begeleiding af op je hulpvragen.

Individueel afgestemde begeleiding

Bij Nabben richten we ons op een betaalbare en effectieve aanpak. We stellen een op maat gemaakt plan op, houden diverse gesprekken, en evalueren aan het einde om te zorgen dat je de beste begeleiding krijgt gebaseerd op jouw behoeftes en hulpvragen. Informeer ook bij je werkgever naar de mogelijkheden voor vergoeding; soms is dit mogelijk en kan het traject door hen worden betaald.

Ondersteuning voor familieleden

Budgetcoaching kan ook een uitkomst bieden als je voor een familielid of ouder zorgt en je voelt je overweldigd door de verantwoordelijkheden. Bij Nabben bieden we ondersteuning om de last te verlichten, de weg te vinden in diverse regels en formulieren, conflicten binnen de familie te verminderen en zorgen weg te nemen.

Ook voor senioren

In een steeds snellere en meer digitale wereld bieden wij ondersteuning aan senioren en hun mantelzorgers, zodat zij zorgeloos kunnen genieten zonder zich zorgen te maken over de financiën. We bieden dat extra steuntje in de rug en maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in budgetcoaching, of ken je iemand die dat is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag je situatie en bekijken samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Voor hulpzoekenden

Ontdek hoe wij je stap voor stap begeleiden naar financiële stabiliteit en welzijn!

Voor verwijzers

Leer hoe wij samenwerken om optimale ondersteuning en begeleiding te bieden aan uw cliënten!