Het team

Maak kennis met de specialisten achter Bij Nabben: jouw partners in financieel welzijn en stabiliteit.

Over ons

Leer meer over de mensen die elke dag hard werken om je de beste service en ondersteuning te bieden, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is in jouw leven.

Bij Nabben

Bij Nabben staat bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid en specialisatie in diverse dienstverleningsvelden zoals bewindvoering, mentorschap, curatele en budgetbeheer sinds 2013. Gevestigd in Venlo, streven wij ernaar om licht te bieden aan het einde van de tunnel voor mensen in de regio’s Limburg, Brabant en Gelderland. Wij kijken naar de persoon achter de problematiek en zetten ons in om duidelijke doelen te stellen, zodat we stabiliteit en welzijn kunnen brengen in de levens van onze cliënten.

Daisy Nabben

Eigenaar, Bewindvoerder, Mentor en Curator

Door mijn jarenlange ervaring als bewindvoerder, maatschappelijk werker en schuldhulpverlener, weet ik vanuit de praktijk waar de behoeften liggen van mensen met budgetbeheer, beschermingsbewind en mentorschap. Persoonlijk contact en duidelijkheid zijn erg belangrijk. Je moet op je bewindvoerder kunnen vertrouwen. Dit zijn de redenen waarom ik in 2013 bewindvoerder ben geworden. Het verschil maken, bewindvoering met een maatschappelijke insteek. Want schulden komen nooit alleen. Kwaliteit, vertrouwen, wederzijds respect en transparantie staan bij ons dan ook voorop.

Debbie Westheim

Assistent bewindvoerder

Mede door mijn eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk rust is. Rust in je hoofd en in je financiën, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Die rust wil ik graag bieden aan onze klanten. Ik schep duidelijkheid, zodat ze zich geen zorgen hoeven maken over hun financiële situatie.
Ze kunnen op me rekenen en op me vertrouwen. Dat is wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta.

Shannon Lange

Assistent bewindvoerder / Assistent mentor

Anderen helpen doe ik met veel plezier. Ik vind het daarom fijn om te werken op een kantoor waar dit centraal staat. Vanuit mijn studie Rechten heeft dit mij altijd geboeid. Ik vind het daarom leuk om die opgedane kennis bij Bij Nabben. toe te passen.
Het mooie aan dit vak is dat je samen met de klant een team vormt om zo tot het beste resultaat te komen. Ik ben betrouwbaar en zal altijd een luisterend oor bieden. Samen de beste resultaten boeken, dat is waar ik voor ga.

Voor hulpzoekenden

Ontdek hoe wij je stap voor stap begeleiden naar financiële stabiliteit en welzijn!

Voor verwijzers

Leer hoe wij samenwerken om optimale ondersteuning en begeleiding te bieden aan uw cliënten!