Reviews

Ontdek wat klanten over ons zeggen

Review van Geert

“Goede ervaring en een goede relatie met mijn contactpersoon waardoor er een vertrouwensband is ontstaan en dan gaat het eigenlijk allemaal vanzelf. Er veranderde ineens heel veel voor mij. Ik had eerst altijd gezanik aan mijn hoofd en toen er bewindvoering kwam had ik eindelijk rust. Nadat ik succesvol de wsnp afgerond had ben ik nog steeds gebleven, omdat zij ervaring hebben met mijn financiën en weten hoe alles werkt. Ik voel me nog steeds fijn bij hen.”

Review van Natasja

“Een aantal jaren geleden kwamen wij als gezin via de Gemeente Venlo in contact met Daisy Nabben van Bij Nabben. Op dat moment zaten wij er, na een mislukt WSNP traject, helemaal doorheen en waren wij moe van het jarenlange vechten tegen onze schulden. Waar andere kantoren ons complexe dossier niet op zich durfden te nemen, zei Daisy meteen: “dit durf ik wel aan”. Het was een zwaar traject, maar het is een van de beste beslissingen in ons leven geweest om ons dossier aan hen toe te vertrouwen. Bij Nabben is open, eerlijk en transparant. Zij denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Alles gebeurde in overleg, via Onview konden wij zelf inzien wat er op onze rekening gebeurde en het contact met onze casemanager Debbie Westheim hebben wij als zeer prettig ervaren. Dit gaf ons vertrouwen en vooral veel rust. Ons gezin stond eindelijk weer centraal in plaats van de schulden. Het team van Bij Nabben heeft met hun professionele en menselijke werkwijze ervoor gezorgd dat wij met een gerust hart weer naar de toekomst kunnen kijken.”

Review van Theo

“Sinds ik Bij Nabben zit is alles goed op de rit gekomen. Helaas heb ik hier 10 jaar op moeten wachten, i.v.m. slechte ervaringen met andere bewindvoerders. Tot nu toe is de samenwerking met Nabben altijd goed geweest. Ze zijn heel goed te bereiken en denken met je mee. Ze staan ervoor open om ook contact met andere (hulp)instanties te hebben, de lijntjes zijn kort en hierdoor wordt er goed samengewerkt in het belang van de cliënt. Nabben behandelt iedereen als mens. Daarnaast doen ze ook wat ze beloven. Nabben heeft mijn volledige financiële situatie in kaart gebracht. Vanuit hier hebben zij een aanmelding bij Plangroep gedaan, ook dit verloopt soepel en goed. Zoals het er nu naar uitziet ben ik over 2 jaar schulden vrij. Gezien mijn goede ervaring wil ik ook daarna in budgetbeheer blijven bij Nabben.”

Meer reviews

Review van L.

“Ongeveer drie jaar geleden heb ik samen met de gemeente besloten om vrijwillig bewindvoering aan te vragen. Persoonlijk deed ik dit omdat ik schulden had en geen overzicht meer kon creëren. Door deze problemen maakte ik ook onlogische uitgaven. Ik heb toen gekozen voor Nabben Bewindvoering. Je hoort vaak over bewindvoeringen dat ze zeer streng zijn, enkel naar je geld kijken, niet naar de persoon en ook niet echt persoonlijk zijn (geen gevoel hebben voor de persoon achter de telefoon of mail). Daarom was ik wat sceptisch, maar gezien mijn toenmalige situatie had ik weinig keus. Mijn eerste gesprek bij Nabben heeft mijn vooroordelen weggenomen. Ze laten je zien dat, ondanks je schulden, “JIJ” als persoon ook telt! Mijn ervaring tot nu toe is daarom ook zeer positief. Ze denken met je mee, maken samen met jou een plan van aanpak en geven je de ruimte om te groeien. Ondanks dat ze telefonisch wat minder goed bereikbaar zijn, staan ze altijd voor je klaar. Krijg je ze niet telefonisch te pakken, dan kun je ze altijd mailen en krijg je binnen 24 uur altijd een bericht terug of bellen ze je. Mocht je een bewindvoerder zoeken, dan raad ik Nabben Bewindvoering aan. Persoonlijk voel ik me echt gezien en niet slechts een nummertje!”

Review van K.

“Bewindvoering heeft helaas een negatieve bijklank, maar die kun je loslaten, vooral bij Nabben. Ze zijn ijzersterke deskundigen, scherp en professioneel op het gebied van financiën. Precies wat je wilt als cliënt. Maar het mooiste is dat ze je onder hun warme vleugels nemen, met begrip, en je stimuleren om het beste uit jezelf te halen voor nieuwe kansen en dromen.

Mijn dank gaat uit naar Debbie, die altijd voor me klaarstaat, met me meedenkt en mij dingen gunt.

Review van C.

Nabben Bewindvoering is een hele fijne organisatie. Tijdens de intake kwam Daisy bij mij thuis, wat ik erg prettig vond. Ze ging mee naar de rechtbank. Toen alles goed in kaart was gebracht, kreeg ik een andere bewindvoerder die alles verder regelde. Ze nemen echt de tijd voor je, zowel telefonisch als per mail, en reageren altijd snel terug. Ze geven op tijd door als er door feestdagen of vakantie iets verandert in de aanwezigheid. Is de bewindvoerder vrij, dan zorgt een collega wel dat het, indien mogelijk, opgelost wordt, of het wordt doorgestuurd naar je eigen bewindvoerder. Ze doen ook altijd alles in goed overleg met je. Dus als je nog een goede bewindvoering zoekt, kan ik je hen echt aanraden.

Voor hulpzoekenden

Ontdek hoe wij je stap voor stap begeleiden naar financiële stabiliteit en welzijn!

Voor verwijzers

Leer hoe wij samenwerken om optimale ondersteuning en begeleiding te bieden aan uw cliënten!